Croissant

27.01.2023

Ingrediente

  • 10 g drojdie uscată
  • 125 ml apă călduță
  • 75 ml lapte călduț
  • 400 g făină
  • 55 g zahăr
  • 1 linguriță sare
  • 2 gălbenușuri
  • 40 g unt topit
  • 225 g unt rece, tăiat cuburi
  • 30 ml smântână lichidă 35% sau lapte
  • o jumătate linguriță zahăr
  • Surse:
  • imagine-google
  • text-google


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți
Folosim cookie-uri pentru a permite funcționarea corectă și sigură a site-urilor noastre și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare.

Setări avansate

Puteți personaliza preferințele cookie aici. Activați sau dezactivați următoarele categorii și salvați-vă selecția.

Cookie-urile esențiale sunt necesare pentru buna și corecta funcționare a site-ului nostru și pentru procesul de înregistrare.
Cookie-urile funcționale rețin preferințele dvs. pentru site-ul nostru și permit personalizarea lui.
Cookie-urile de performanță monitorizează performața site-ului.
Cookie-urile de marketing ne permit să măsurăm și analizăm performanța site-ului nostru.